Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Νορκεπιγκ -Γκεντεμποργκ για την Α' Σουηδίας





Ξεκινόντας την μελέτη του παιχνιδιού της Νόρκεπιγκ με την Γκέντεμποργκ νωρίς το μεσημέρι,δεν είχα κοιτάξει καθόλου τι αποδόσεις δινανε οι μπουκμεηκερς για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Οταν πήγα να συγκρίνω τους δικούς μου αριθμούς με αυτους που υπήρχαν στην αγορά,ειδα με εκπληξη πως η φιλοξενούμενη ομαδα ήταν το φαβορί με ενα τρόπο ακατανόητο για την δικιά μου  λογική.
Η γηπεδούχος ομάδα διανυει το ποιο φορμαρισμένο διάστημα της ιστορίας της στην μεγάλη κατηγορία,ενω η φιλοξενούμενη βρίσκεται ακριβως στον αντίποδα.
Η προιστορία δείχνει οτι Γκεντεμποργκ εχει φύγει τελευταία φορά νικήτρια απο την εδρα της Νορκεπιγκ ,το μακρινο...1998,ενω οι 3 αναμετρήσεις που ακολουθησαν ,έληξαν με ισόπαλο αποτέλεσμα.
Αρχικά είχα σκοπό να επιλέξω τον καθαρό ασσο της Νορκεπιγκ,καθως δεν τον περίμενα πάνω απο 2.30,αλλά με αυτές τις αποδόσεις κρίνω οτι υπάρχει ευχέρεια να καλύψω και το Χ ,σε ασιατικό χαντικαπ στο 0 υπέρ της γηπεδούχου


Norrkoping - IFK Goteborg
Pick: Norrkoping  0 ΑΗ
Odds:1.975
Bookmaker:Bet365
Stake:25€
Confidence:1/10
Result:0-0
P/L: ---   Ακύρωση στοιχήματος-Bet Void

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου