Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Ααρχους - Μπρόνμπι για την Σουπερ Λιγκα Δανίας



Το κοινό των 2 ομάδων σημερα είναι το κάκιστο ξεκίνημα που έχουν κάνει στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Δανέζικης Σούπερ Λιγκας και φυσικά φιγουράρουν στις τελευταίες θεσεις του βαθμολογικού πίνακα.Η Μπρόνμπι βέβαια στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Σιλκεμποργκ ,οπότε δείχνει να ξεπερνάει το μουδιασμένο της ξεκίνημα.Η γηπεδούχος Ααρχους απο την αλλη εχει συμπληρωσει 3 αγωνες χωρις νικη στο πρωτάθλημα και απο οτι διαβάζω η γκρίνια του κόσμου ,έχει φτασει σε πρωτόγνωρα επίπεδα για τα δεδομένα της Δανίας.
Γρίφος το ματς για μένα,αλλά στην προσέγγιση των συνολικών γκόλ βρίσκω κάποια αξία.
Πλήρως αντιπαραγωγική επιθετικά η γηπεδούχος,με 2 γκόλ σε 3 μάτς,ενω και η φιλοξενούμενη Μπρονμπι δεν διεκδικεί δάφνες επιθετικού ποδοσφαίρου,αν και σε σχέση με την αντίπαλο της εχει ενα γκολ επιπλέον,στον ιδιο αριθμό ματς.
Επιλογή μου το under 2.5 σε αυτό το ματς,με το συνηθισμένο ποντάρισμα των 25€ και με την αποδόση του να είναι στο 1.80 στην βετ 365 όπου και πάιχτηκε το στοίχημα.


Aarhus - Brondby
Pick:Under 2.5
Odds:1.80
Bookmaker:Bet365
Stake:25€
Confidence:1/10
Result:3-1
P/L:-25€     


Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου