Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Γκεφλε - Τζουγκάρντεν για την Α' Σουηδίας



Γνώμη μου είναι πως η φιλοξενούμενη ομάδα αδικείται απο την μέχρι τωρα συγκομιδή βαθμών της ,σε σχέση με το ποδόσφαιρο που έχει αποδόσει.Εχοντας ξεχάσει τι θα πει ήττα απο τον...Απρίλη,έχει κάνει πολυ καλές εμαφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους που η θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα είναι αρκετά ψηλότερα,αλλά μέσα απο ενα απίστευτο σερί ισοπαλιών,δεν κατάφερε να έχει και την αναλογη ανταπόδωση βαθμολογικά.
Την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε αυτό το σερι με τις ισοπαλίες κερδίζοντας εκτός εδρας την Σουντσβαλ με 0-1 και κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί σήμερα και με την συνολικά αρκετά ποιο αδύναμη Γκέφλε.
Πιστευω οτι αν η Τζουγκαρντεν ήταν λίγο ποιο τυχερή στο θέμα με τις ισοπαλίες ,σήμερα η δικαιη τιμή της θα ηταν γυρω στο 1.90.
Η γηπεδούχος απο την άλλη μοιάζει διπρόσωπη στην αγωνιστική της συμπεριφορά,καθως απο μια κάκιστη εκτός εδρας ομάδα ,μεταμορφωνεται εντός εδρας και γίνεται αρκετά αποτελεσματική.
Ακόμα και ετσι όμως πιστευω πως σε αυτό το ματς ο πρώτος λόγος ανήκει στην Τζουγκαρντεν ...
Επιλογή λοιπόν η φιλοξενούμενη με την ασφάλεια του -0.25 Ασιατικού Χαντικαπ,λόγω του «βεβαρημένου» παρελθόντος της με τις ισοπαλίες


Gefle - Djurgården
Pick: Djurgården  -0,25 ΑΗ
Odds:2,05
Bookmaker:Bet365
Stake:25€
Confidence:1/10
Result:0-1
P/L:+26.25€    

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου