Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο ΑΕΛ - Αντερλεχτ



Οι αποδόσεις για την νίκη της ομάδας απο το Βελγιο εχουν εκτοξευτει πλέον σε καθαρά value τιμές για μένα και παρ οτι δεν είχα σκοπο να ασχοληθω με το ματς ,στο 2.68 που ταιριαξα το πονταρισμά μου στο ανταλλακτηριο της betfair,πιστευω οτι υπάρχει αρκετη αξία.
Η Βελγική ομάδα επιθετική απο την φύση της,ακριβώς στον αντιποδα η ΑΕΛ.Και μπορεί η αμυντική προσήλωση στο ποδοσφαιρο να είναι αρκετά σημαντική,αλλά ως εκει.
Δεν μπορείς συνέχεια να περιμένεις απο το ταμπουρι να σου δωσει προκρίσεις.
Θεωρω οτι η φιλοξενούμενη θα βρει τρόπο να διασπάσει το αναμενομενο αμυντικό τειχος απο την πλευρά της ΑΕΛ και να κάνει την ρεβάνς αρκετα ποιο ευκολη.
Οι καιρικές συνθηκες ειναι ενα ζήτημα για τους Βελγους,αφου αναμένεται αρκετή ζέστη αλλά οπως ειπα οι αποδόσεις είναι αρκετά καλές.Και στην ερημο Σαχάρα να παιζόταν το ματς με τετοιες αποδόσεις στην Αντερλεχτ,το 2πλο θα ηταν η πρωτη μου επιλογή.
Σίγουρα υπάρχει και αρκετό Χ στο ματς και ισως μια προσέγγιση στο ΑΗ με -0.25 υπερ της Αντερλεχτ να ήταν ποιο ορθολογική,αλλά η αξία στο Χ δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχει σε αυτές τις τιμές.
Σημειωση πως το ματς δεν γίνεται στην φυσική εδρα της ΑΕΛ αλλα  στο ΓΣΠ.


AEL Limassol  - Anderlecht 
Pick:  Anderlecht 
Odds:2.68
Bookmaker:Betfair exchange
Stake:25€ 
Confidence:1/10
Result:2-1
P/L:-25€       

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου