Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Ινγκολσταντ - Κοτμπους για την Μπουντεσλίγκα 2




Πρώτη αγωνιστική σήμερα για την 2 η κατηγορία της Μπουντεσλίγκα.
Το παιχνίδι που αποφάσισα να ασχοληθώ είναι το Ινγκολσταντ - Κοτμπους και σίγουρα το ρίσκο ενδεχομένως να είναι αυξημένο καθώς δεν υπάρχει κάποιο δείγμα γραφής των ομάδων.Παρ ολα αυτά απο τα επίσημα φιλικά τους αλλά και γενικά το ρεπορτάζ,βγαίνουν κάποια χρησιμα συμπεράσματα.
Η γηπεδούχος έχει ρίξει αρκετά χρήματα στην ενίσχυσή της ,ενώ η φιλοξενούμενη προέρχεται απο μια κακή περσινη χρονιά και χωρίς να έχει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της .
Η Ινγκολσταντ  στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε που έδωσε με την Νυρεμβέργη αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2,ενώ η φιλοξενούμενη Κοτμπους στα 2 σαφώς ποιο δυσκολα φυλικά της με Βερντερ Βρέμης και Γουεστ Χαμ αναδείχθηκε και αυτή με τη σειρα της 2 φορες ισόπαλη με 1-1 και 2-2,αντίστοιχα.
Ο 1 της γηπεδούχου που άνοιξε στο 2.30 , εχει κατηφορίσει σε επίπεδα 1.90 με 2.00,τιμές που θεωρώ οτι έχουν χάσει προ πολλού την όποια αξία τους.
Ετσι θα προσεγγίσω το συγκεκριμένο ματς στην αγορά των συνολικών γκόλ.
Πιστεύω πως το παιχνίδι λογικά θα είναι προσεκτικό και ισορροπημενο.Η γηπεδούχος λογικα θα προσέξει αρκετά,ώστε να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορι και να αποφύγει κάποια ζημιά στα μετ οπισθεν απο κάποια π.χ αντεπίθεση της Κοτμπους,γεγονος που θα την δυσκολέψει να πετυχει μια πολύ σημαντική νίκη απο πλευράς ψυχολογίας την πρώτη αγωνιστική και η φιλοξενούμενη εχω την εντύπωση πως ξέροντας τον ρόλο της σαν αουτσαιντερ ,θα κοιτάξει πρωτίστως να διασφαλίσει τα μετ οπισθεν παρα να παίξει δημιουργικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Για μένα η επιλογή μου στο συγκεκριμένο ματς είναι το under 2.5 με το συνηθισμένο ποντάρισμα των 25€ σε απόδοση 2.00 ,στο ανταλλακτηριο της betfair


Ingolstadt - Energie Cottbus
Pick:Under 2.5
Odds:2.00
Bookmaker:Betfair Exchange
Stake:25€
Confidence:1/10
Result:2-2
P/L:-25€    


Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου