Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Ερεμπρο-Μάλμε για την Α' Σουηδίας






Με την 1η κατηγορία της Σουηδίας θα ασχοληθώ σήμερα και συγκεκριμένα με το παιχνίδι της Ερεμπρο με την Μάλμε.Βαθμολογικά η γηπεδούχος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ η Μάλμε στην 2η θέση κυνηγώντας με αξιώσεις την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ελφσμποργκ ,η οποία στραβοπάτησε στο χθεσινό ματς στην εδρα της.
Η νίκη της φιλοξενούμενης ανοιξε στο 1.80 και αυτήν την στιγμή έχει κατρακυλήσει σε αποδόσεις κάτω του 1.70 και είναι γενικά δημοφιλές bet ανάμεσα στους παίκτες και ίσως όχι άδικα.
Σαφώς η τιμή του 1.69-1.70 που μπορεί να βρεί κανείς την Μάλμε αυτή την στιγμή στο ανταλλακτήριο έχει χάσει μέρος της αξίας της,ομως ακόμα και έτσι συμφωνα με τις εκτιμήσεις μου αξίζει το στοίχημα υπέρ της.
Για μένα γύρω στο 1.60 είναι η fair τιμή και σίγουρα αν και αυτήν η διαφορά απόδοσης δεν είναι καθοριστική για το value που κυνηγάω,επιστρατεύω και τον παράγοντα "επιλεκτικότητα",καθώς τα αγωνιστικά νέα της γηπεδούχου με κάποιες απουσίες της (και παρά την αλλαγή προπονητή ) δεν είναι καλά.
Ποντάρισμα στην νίκη των φιλοξενουμένων λοιπόν σε απόδοση 1.69 με το συνηθισμένο stake των 25€


Orebro - Malmo FF
Pick:Malmo FF
Odds:1.69
Bookmaker:Betfair exchange
Stake:25€
Confidence:1/10
Result:2-1
P/L:-25€ 


Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων διαβάστε εδώ: Αρχείο Πονταρισμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου