Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Κάλμαρ - Σούντσβαλ για την Α' Σουηδίας




Μεταξύ της 11ης Καλμαρ και της 8ης Σουντσβαλ το σημερινό παιχνίδι.
Η γηπεδούχος προέρχεται απο την «φυσιολογική» εκτός έδρας ήττα απο την πρωτοπόρο ελφσμποργκ,αλλά για όσους είδαν το ματς,η Καλμαρ ήταν αρκετά κακή χωρίς να μπορέσει έστω για "την τιμη των όπλων" να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση,δείχνοντας μηδενικό φιλότιμο.
Στις 2 Αυγούστου αγωνίζεται με την Ελβετική Γιουνγκ Μπόυς εντός εδρας για το προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ.
Η φιλοξενούμενη Σουντσαβαλ απο την άλλη έδειξε καταπληκτική εικόνα στο προηγούμενο της ματς με την Μιαλμπι,κερδίζοντας την πανευκολα,ενω είχε και ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ.
Η προιστορία των 2 ομάδων είναι συντριπτική υπερ της γηπεδούχου,καθώς η Σουντσβαλ δεν έχει φύγει ποτέ νικήτρια απο το  Guldfågeln Arena.
Κατα την γνώμη μου οι μπουκμέηκερς υπολογίζοντας μόνο την εντός-εκτός πρόσφατη φόρμα των 2 ομάδων,ανοίξαν με αρκετά γενναιόδωρες τιμές στην νίκη της φιλοξενούμενης.
Πιστέυω οτι η Σούντσβαλ,μπορεί να φύγει με κάτι καλό απο την έδρα της Κάλμαρ και έτσι η επιλογή μου είναι το +0.5 ΑΗ για την Σουντσβαλ σε απόδοση 1.95 στην bet365.
Να σημειώσω και κάτι που μου συμβαίνει σπάνια για στοίχημα που έχω ποντάρει και ομολογώ οτι ήταν καλό για την παικτική  ψυχολογία μου:Η απόδοση που πόνταρα το συγκεκριμένο bet (πριν κανενα 2ωρο περιπου) ήταν καλύτερη σε σχέση με την τωρινή!
Την τελευταία 1 ωρα οι αποδόσεις αλλάξανε δραματικά και αυτό το 1.95 είναι παρελθόν,καθώς  η απόδοση του συγκεριμένου ασιατικού έχει πέσει στο 1.75 για την συγκεκριμένη εταιρία,αλλά και γενικά σε όλη την αγορά...



Kalmar - Sundsvall
Pick:Sundsvall +0.5 ΑΗ
Odds:1.95
Bookmaker:Bet365
Stake:25€
Confidence:1/10

Result:1-1
P/L:+23.75€    


Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων διαβάστε εδώ: Αρχείο Πονταρισμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου