Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Ρόζεμποργκ-Λίλεστρομ για την Α Νορβηγίας



Μάτς μεταξύ της 3ης Ρόζεμποργκ και της 13ης Λίλεστρομ το σημερινό,με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να «πιάσουν» την Μόλντε στην 2η θέση της βαθμολογίας μετά την εντός εδρας ήττα της τελευταίας απο την Βίκινγκ πριν απο λίγες ημέρες.
Αν μπορούσα να «διαβάσω» το παρών μάτς-πέρα του οτι οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί- ή λογική λέει μια μαζίκη αμυντική συμπεριφορά της Λίλεστρομ,ώστε να κρατηθεί τουλάχιστον το 0 στα μετόπισθεν.Μηδέν που σε γενικές γραμμές αποτυγχάνει βέβαια να κρατήσει αν κρίνω απο την προσφατη φόρμα της ,αλλά τουλάχιστον ισοφαρίζει αυτήν της την αμυντική αδυναμία με την αυξημένη παραγωγικότητα στην επίθεση,παρ ολο που οι βαθμοί δεν έρχονται με ευκολία.
Θεωρώ όμως οτι σήμερα η αγωνιστική συμπεριφορά θα είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα του ρόλου της,που δεν είναι αλλο απο το «αουτσαϊντερ».
Η γηπεδούχος σαφώς φαβορί για την νίκη αλλά πιστεύω και ελπίζω να αρκεστεί -αν όλα πάνε κατ ευχή για τα πλάνα της ομάδας στο γηπέδο και προηγηθεί-σε μία επαγγελματική νίκη,χωρίς να μετατρέψει το ματς σε goalfest και να κρατήσει δυνάμεις ,καθώς την Πέμπτη έχει ευρωπαϊκες υποχρεώσεις στο Καζακστάν όπου θέλει μόνο την νίκη.
Ποντάροντας λοιπόν στο στυλ του παιχνιδιού που περιμένω απο τους φιλοξενούμενους και στη συντήρηση δυνάμεων απο τους γηπεδούχους,επιλέγω το στοίχημα στο Under 3.5 γκολ για το συγκεκριμένο ματς,σε απόδοση 1.88 στο ανταλλακτήριο της betfair με το συνηθισμένο stake των 25€.


Rosenborg - Lillestrom
Pick: Under 3.5
Odds:1.88
Bookmaker:Betfair exchange
Stake:25€
Confidence:1/10
Result:1-1
P/L:+20.90€   

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων διαβάστε εδώ: Αρχείο Πονταρισμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου