Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Μιαλμπι-Σουντσβαλ για την Α' Σουηδίας




Ματς μεταξύ της 12ης Σουντσβαλ και 8 ης του πρωταθλήματος Μιαλμπι το σημερινό.Οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί και το προηγούμενο Σαββατο,στην έδρα της σημερινής φιλοξενούμενης,όπου η Μιαλμπι είχε κερδίσει σχετικά εύκολα με 1-0.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ασχοληθώ με την αγορά των συνολικών γκόλ που πιστεύω υπάρχει κάποια αξία στις αποδόσεις,παρά στην αγορα του τελικού αποτελέσματος όπου τα πράγματα,τουλαχιστον για εμένα,μοιάζουν με  δυσεπίλυτο γρίφο.
Η Σουντσβαλ στην έδρα της και όσο αφορά το πρόσφατα μάτς,έχει παιχνίδια με αρκετά γκολ,ενω και η Μιάλμπι με την σειρά της,απο ομάδα του αντερ 2.5 στα εντος εδρας ματς,μεταμορφώνεται στα εκτός έδρας της παιχνίδια,όσο αφορά την παραγωγικότητα την δικιά της αλλά και των αντιπάλων της.
Το οβερ 2.5 στο συγκεκριμένο ματς ανοιξε στο 2.00,κοντραρήστηκε και αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμο σε αποδόσεις 2.15 με 2.20 που για εμένα έχουν καλή παικτική αξία.
Δυστυχώς στο ανταλλακτήριο η ρευστότητα είναι για κλάματα και οι αποδόσεις αρκετά χαμηλές -αν υπολογίσουμε και την προμήθεια-οπότε το συγκεκριμένο μπετ παίχτηκε στην bet365 όπου το προσφερόμενο 2.15 κρίνεται ως ικανοποιητικό.Πάντα με το συνηθισμένο stake των 25€

Mjallby - Sundsvall
Pick:Over 2.5
Odds:2.15
Bookmaker:Bet365
Stake:25€
Confidence:1/10
Result:3-1
P/L:+28.75€   

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων διαβάστε εδώ: Αρχείο Πονταρισμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου